FORAJE PUTURI APA GALATI

Foraje puţuri apă – cu teava albastra Valrom / Valplast Romania

Vrei un puţ?
Vrei sa scapi de factura la apă?   


Noi suntem soluția rapida si ieftina!!!!

FORAJE PUŢURI DE MICĂ ŞI MEDIE ADÂNCIME(Braşov, Buzău, Brăila, Constantă, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Dolj, Focşani, Tulcea, Valcea, Suceava)BUCURESTI- ILFOV – GIURGIU – TELEORMAN


 0765212100>>>>>>>> 0722997727

Deplasarea pentru un foraj de puţ apă în cel mai scurt timp.

Iar pentru denisiparea unui puţ zilnic in cazuri urgete in maxim o ora!!      

Servicii Profesionale de Foraj Puturi si Denisipari puturi.

 EXPERIENTA de specialiști este la dispoziția dumneavoastră pentru realizarea forajelor de puturi de apă, cu adâncimi cuprinse între 1-30M. 

 Suntem o echipă experimentată și bine pregătită, specializată în forarea puturilor pentru apă potabilă, menajeră, industrială și irigații, adaptate nevoilor fiecărei firme sau gospodării. 

Debit garantat: 1000 – 5000 l/oră, în funcție de zona specifică!

 Foraje puturi București

 Foraje puturi Ilfov

 Foraje puturi apă Cu echipamentele noastre derne, putem efectua foraje chiar și în spații restrânse, având nevoie doar de 3 metri pătrați. Beneficiind de experiența acumulată, garantăm un debit de apă între 1000l și 5000l/oră, adaptat fie pentru uz menajer, industrial sau irigații. 

 Tubulatura putului poate varia în funcție de cerințele dumneavoastră, iar pentru o durabilitate maximă, recomandăm țevile PVC de la producătorul Valplast, garantate pentru minim 20 de ani.  Un foraj de mică adâncime se realizează într-o singură zi, iar la finalul lucrării, oferim limpezirea și decolmatarea puțului, GRATUIT. Fiecare client primește și o fișă tehnică a puțului, cu o garanție de 6-36 de luni.

  PRINCIPALELE CONDIȚII PRIVIND ECHIPAREA ȘI ÎNTREȚINEREA UNUI PUȚ DE APĂ Forajul se va echipa corespunzător, iar toate detaliile vor fi comunicate la finalul lucrării. Recomandăm o verificare periodică a forajului la un interval de 3-4 ani. Pentru informații suplimentare sau oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați la: 0784316151 sau contact@foraje-puturi-fantani.ro. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! 

OFERTA PRET FORAJE\DENISIPARI

Foraje puturi, fantani cu preturi de la de la 140-la 150lei m (Lucram doar cu teava albastra pvc )

(  Alexandria,  Brasov, Buzau, Braila, Constanta, Calarasi, Dambovita, Galati, Olt , Dolj, Focsani, Tulcea)

        Bucuresti – Ilfov 1-45 m:

Un puț de apă este o excavare sau o structură creată în pământ prin săpare, antrenare, pătrundere sau forare pentru a accesa apele subterane în acvifere subterane. Apa din sondă este trasă printr-o pompă sau prin utilizarea unor recipiente, cum ar fi găleți, care sunt ridicate mecanic sau manual.Executăm fântâni (puțuri) de mica și mare adâncime, piloni, denisipari, adânciri și orice alte probleme legate de acestea.

Lucram cu materiale de cea mai buna calitate la prețuri accesibile. Diametrele pentru foraj sunt 125 MM , 150 MM,160 MM, 200 MM,250 MM,300 MM. Putem lucra pe teava PVC portocalie, albastra sau tuburi de beton. Executăm lucrări în București și toate zonele țării.

VA MULTUMIM CA NE-ATI ALES