FORAJE PUTURI BRASOV PRET MIC DENISIPARI PUTURI BRASOV PRET MIC 2024

Foraje puturi BRASOV. Denisipari puturi BRASOV PRET mic. Foraje piloni/piloti de sustinere BRASOV pret mic. Foraje puturi BRASOV apa fluviala.

 1.  Foraje puturi BRASOV pret, apa limpede intr-o zii !!!!

 2. Oferta Luni, pret de la 230lei m/l, cu tub pvc ecologic albastru Valplast albastru cu diametrul de 200mm, prin mufare.

 3. Debit până intre 3000 si 5000 litri pe oră în funcție de diametrul tubului din pvc.

 4. Un foraj put de apa cu adâncime între 1-25m se poate fora in maxim o zi,pentru apa potabilă, menajera, irigați sau industrial.

 5. Un put de apa cu adancime intre 1-45m se poate fora intr-o zi maxim doua pentru apă potabilă, irigati, menajera,sau industrial, pretul difera aici tubulatura este recomndata doar cu filet, pentru adancimi de foraje puturi medii.

 6. Dispunem de teava pvc albastră cu filet si filtru scren ginson de fabrica 0,5mm diametrul pote fii de : 125mm, 140mm,160mm.

 7. Folosim teava Valplast sau Valrom cu garanție de la producător minim 20 de ani.

 8. Montăm pompă sumeribila apa si hidrofor,sapam camine si motam camine.

 9. Evacuma pamantul, si aducem margaritar 4-8mm contra cost acolo unde este nevoie si necesita ca si zona de foraj al putului. 

 10. Obțineți un put funcțional în mai puțin de 24 de ore !!!

 11. Dupa forajul putului se  face denisiparea putului de apa gratuit daca este cazul.

 12. Oferim garantie 36 luni la foraj put apa nou plus fisa tehnica a forajului in sine.

 13. Pe linga foraje puturi mai efectuam si lucrari de reabilitare puturi si fantani in Bucuresti-lfov dar si in tara. 

 14. Executarea si realizarea forajelor de puturi apa compania noastra oferă și servicii de întreținere și recuperare a puturilor vechi si prelungirea acestora prin retubare si forarea mai adanca prelungind durata de viață a acestora si tot odata punerea in folosita.

 15. Folosim si aplicam cele mai noi tehnici de lucru pentru a obtine rezultate benefice in privinta obtinere debitului de apa dorit si folosit de catre clienti.

 16. Executam foraje puturi BRASOV. Foraje puturi Ilfov. Foraje puturi Bucuresti Foraje puturi PRET MIC toata Tara,

 17. TEL 0765212100 sau 072299772 DINU CRISTIAN sau lasatine un mesaj pe otap va sunam noi in ce mai curt timp.             Va multumim pentru intelegere si timpul acordat.