FORAJE PUTURI CALARASI PRET 150LEI M/L FORAJE PUTURI PRET MIC 2024.
   
 1. Foraje Puturi CALARASI pret mic de la 150 lei m/l oferim apa cu debit intre 2000 si 5000 l/h pentru uz caznic, irigati agricultura in judetul Calarasi si satele invecinatate.
 2. Detinem diferite tubulaturi din tub PVC albastre cu diametre de,160mm, 200mmsi 250mm cu filet sau mufa.
 3. Firma noastra ofera si servicii complete de Foraje Puturi CALARASI de mica 5-15m si medie adancime15-30m  in la pret avantajos pentru orcine.
 4. Dragi clienti este foarte important să tineti cont că o investiția inițială a unui put forat de apa in judetul CALARASI, este o elegere forte buna fata de sursa de apa a comunei, si nu o sa ma platiti facturi mari la apa.
 5. Credem ca fiecare client merita o explicatie buna in situatii delicate, fiind in cautarea unui foraj put apa, dar tot odata dorindusi sa obtina cel mai bun rezultat pentru investitia sa.
 6. Astfel proprietarii de locuinte sau terenuri agricole si cei care au nevoie de apă potabilă, menajera si irigati din JUDETUL CALARASI vor fii indepenenti 100% de sursa lor de apa gratuita prin propriul lor foraj de put apa.
 7. Noi va oferim Foraje puturi Calarasi la pret de la 150 lei m/l in care se include, trasport, manoperă, tuburi pvc albastra cu diametru de 200 mm, cu care se poate ajunge la cea de a-doua panza freatica estimata la o adancime de (20m-30m).
 8. Va putem oferi si servicii de retubare si adancire puturi la cele vechi pe tuburi de beton.
 9. TEL.0765212100 SAU 0722997727 DINU CRISTIAN.
DENISIPARI PUTURI CALARASI, DENISIPARI FANTANI, DECULMATARI PUTURI SI FANTANI CALARASI.

 1. Denisipari puturi CALARASI de ,mica/medie si mare adancime intre, 1-25M, 1-45M, 1-120M.
 2. Dispunem de cel mai nou sistem profesional prin aier/lift pompa mamut, pentru a obtine cele mai bune rezultare la denisipari puturi apa.
 3. Obtinem apa limpede fara nisip, fara impuritati sau alte reziduri, daca putului nu are alte defecte.
 4. Avem cele mai micii preturi la denisipari puturi in judetul CALARASI.
 5. Dispune de personal profesional si oferim seriozitate maxima fiecarui client in parete.
 6. Timpul de denisipare unui put este estimat intre 2 si 4 ore maxim.
 7.  Prin denisipare procedura se desfasora astfel: se pompeza pe baza de aier/lift cu un copresor de putere, ca particulele de nisip fine din interiorul putului sa fie eliminate, tot odata datorita presiunei de aier va ramane pietrisul mai mare in jurul tubulaturi filtrate din pvc, formanduse un filtru permanet din scoart mai mare care nu poate patrunde prin filtru scren de fabrica astfel apa sa fie exploatata si si strasa din put cu un aspect limpede/curat fara impuritati.
 8.  Stimati clienti va puteti progama putul Dumneavostra de apa sau executia unei denisipari a putului daca are problemele mentionate mai sus la tel. 0765212100  sau 072297727  Dinu Cristian sau lasatine un mesaj pe whatsApp vasunam noi in cel mai scurt timp.
 9. Va multumin ca ne-ati ales.