DENISIPARI PUTURI BUCURESTI-ILFOV SI TOATA TARA. NOI SUNTEM SOLUTIA RAPIDA IEFTINA SI EFICIENTA IN DENISIPARI PUTURI DE APA CURATA SI LIMPEDE. TEL. 0765212100 DINU CRISTIAN. 

                 
           DENISIPARI PUTURI PROFESIONAL IN  BUCURESTI - ILFOV SI TOATA TARA LA ADANCIMII CUPRINSE INTRE, 1-25M, 1-45M, 1-120M - PRETURII REDUSE CU 25% GARANTAT.

  Bun venit pe pagina nostra de Denisipari Puturi Apa Profesional.
Stimati clienti firma noastra detine si foloseste la denisipari puturi apa, sistem profesional complet prin aier/lift pompa mamut, pentru a putea garanta dupa denisiparea putului obtinerea apei limpede si curata, fara nisip fin, fara mal, impuritati sau alte reziduri.
Daca in timpul denisipari  tubarea putului este ok si nu descoperim alte eventulael defectiuni, timpul estimat denisipari pututlui este intre 2 si 4 ore maxim.
Denisipari puturi apa, pret mic incepand de la 700 lei pret este in functie de diametru si adancimea putului vezi tabelul preturi mai jos.
Curatari puturi apa, curatari fantani, deculmarari puturi vechi, in Bucuresti-Ilfov si toata Tara preturi micii incepand de la 700 lei in functie de diametrul si adancimea putului,tot odata tinanduse cont de distanta judetului de deplasare.
 
          CIND ESTE NECESAR SI CIND TREBUIE  EFECTUAT DENISIPARE  UNUI PUT DE APA.           
DESPRE MENTENTA UNUI FORAJ PUT DE APA,DE A PREVENI ASTFEL DE PROBLEME IN VIITOR.

1. Dupa forarea unui put de apa si punerea acestui in functiune prin pompare apei zilnic pe baza de pompa sumersibila sau hidrofor in-trun timp maxim de 3-4 ani de la forarea orcarui put  de apa este absolut normal ca la pornirea pompei sau a hidroforului prin vibrarea acestorasi prin putera turbinelor din pompe  sa traga o cantitate foarte mica  de nisip fin  in interiorul putului.

2. Acest nisip fin se decanteaza pe fundul putului, iar pe masura ce aceasta cantitatea de nisip creste, uneori se formeza in dopuri de nisip pe inaltimea si interiorul tubului din pvc sau tubului din beton, asfel incit se poate optura filtrele prin care patrunde apa din panza freatica, scazand treptat debitul de apa iar datorita acestui nisip foarte fin apa vine mai greu si tot odata sustrasa fortat prin pompare apa ajunge la robinetul ghiuvetei dumnevoastra decolorat sau tulbure in cazuri mai dure chia cu particule di nisip foarte fine (malos). 

3. Daca sunteti in aceste situatie este necesar solicitare unei denisipari a putului de urgenta.
Va mentionam  precum ca multe foraje au avut această problemă, multe o vor avea, apariția acestui nisip în put este normala dealungul anilor si tot adata dupa o perioada mai lunga de timp este indicat să faceți o mentenanta asupra putului dumneavoastra prin denisipare si  indepartarea si eliminarea nisipului si-a depunerilor pe pompa si furtune unde este cazul doar asa mentineti o pompa sau un hidrofor mai multi ani.

4. Prin denisipare se intelege procesul prin care particulele mici de nisip sunt extrase din stratul de apa si eliminate in afara forajului de apa, iar particulele mai mari raman in jurul coloanei filtrante a putului, formand un filtru natural, permitand astfel apei sa fie exploatata din put cu un aspect limpede fara impuritati.

 5.Denisiparea puturilor de apa este necesara atunci cand putul de apa sau fantana forata s-a inisipat sau colmatat dupa exploatari indelungate sau din alte motive.Motivele sunt diverse, de la functionarea necorespunzatoare a sistemelor de pompare, colmatarea coloanei filtrante la puturile de apa din PVC sau metal, constructia necorespunzatoare a forajelor de apa pana la neexecutarea la timp a denisiparilor periodice la puturile de medie si mare adancime, recomandate de firma de foraj care a executat puturile.

6. Timpul unei denisipari este estimat de la 2 pana la 4 ore in functie de nisipul acumulat in interiorul putului insa depine de la foraj la foraj si in special de diametrul tubulaturi. 
Denisipare  este o operatiune normala de intretinere putului prin care se elimina dopurile de nisip fin format in interiorul putului de-a lungul anilor,iar denisiparrea putului se realizeaza cu o instalatie in sistem de aier/lift, la care utilajele principale sunt compresoarle cu cat acestea sunt mai mari cu atat mai eficient pentru ca formeza mai mult aier comprimat prin (POMPA MANUT AIER/LIFT). 

7. Cat costa denisiparea unu put?
Tabel preturi la Denisipari Puturi si deculmatari Puturi apa.
Denisipari puturi apa de mica, medie, si mare adancime, (intre 1-25m) - (intre 1-45m) - (intre 1-120m).
tub pvc sau tub beton diametre intre 160mm si 200mm adancime intre 1M-25M  pret intre 700 si 900 lei
tub pvc sau tub beton  diametre intre 250mm si 300mm adancime intre 1M-25Mpret intre 800 si 1000 lei
Denisipari puturi de medie adancime(1-45M)
tub pvc de 125mm sau 140mm tub albastru cu filet adancime intre 1-45Mpret intre 800 si1000 lei 
tub pvc de 160mm sau 200mm tub albastru cu filet adancime intre 1-45M pret intre 1000 si 1200 lei
Denisipari puturi de mare adancime(1-120M)
tub pvc de 125mm sau 140mm tub albastru cu filetadancime intre 1-120Mpret intre 2000 si 3000 lei
tub pvc de 160mm sau 200 mm tub pvc sau metaladancime intre 1-120Mpret intre 2500 si 3500lei

Noi garantam cel mai mic pret ce porneste de la 700 lei dar nu exista un pret standard pentru ca operatia poate diferi de la un foraj put la altul. Una e sa denisipezi un foraj de 50 m, tubat cu PVC diametru 125 mm cu debit de 2…3 mc/h insa e cu totul diferit denisiparea unui foraj put tubat cu diametrul de 200 mm si adancime de 80m-100m si tub din metal care are debit de zeci de mc/h, aici nivelu depunerilor intubare au un numar mul mai mare,
 numarul de filtre si multe altele pot influenta modul de executie a lucrari, si timpul de executie este mult mai mare si bineneteles si pretul va fii mai mare.

8.Ce date avem nevoie pentru a stii cum sa denisipam putul mult mai rapir si usor.

1.Fisa tehnica a forajului put de apa da este.
2.Detalii despre tubarea si executarea forajului daca se stie.
3.Cu ce sa tras apa in ultimi ani din put ,(pompa submersibila, hidrofor,sau la galeta manual).
4.Cateva poze cu accesul la foraj,(caminul,camera tehnica,pivnita,sau subsol unde se afla putul.)
5.Dar daca nu exista nici o documentatie despre forajul putului nui nici o probleme grava, se poate realiza denisiparea pututlui si fara documentatie, insa o sa vise puna anumite intrebari daca stiti detalii despre istoricul forajului de put, adancimea initial, pozitia filtrelor daca se stie diametrul tubulaturii din ce este PVC, metal, sau beton, largimea tubulaturi, nivelul static, adicaoglida apei din put mai pe intelesu tuturor, si cind sa intervenit cu ultima denisiare si mentensta asupra pututlui existent.

9.De retinut denisiparea are rolul de a forma în jurul filtrului din pvc un filtru natural, format din granule de nisip mai mari din stratul de panza freatic al apei eleiminand aceste dopuri de nisip,iar dupa denisipare se obtine: evitarea nisipari putului de puntile formate si de dopurile de nisip, marirea razei efective a forajului si obtinerera debitul de apa  activ permanet.
Evitarea pierderilor de sarcina in zona activa a filtrului si evitare defectiunei sau arderea pompei sumersibile sau al hidroforului.
Speram ca vam informat teoretic de ce este nevoie de intretinerea unui put de apa si in ce consta denisiparea unui put de apa.

 10. Dragi clienti pentru eventuale alte intrebari sau nelamuriri inclusiv ofertele noastre de preturi ne puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0765212100 sau 0722997727, si prin completare formularului nostru de oferte si preturi.

   CAZURILE URGENTE MIA POT FII !!
Atunci cand depunerile de nisip fin de pe fundul unui foraj (din decantor) sunt atat de multe incat ajung in dreptul filtrelorle prin dopuri formate de nisip acesta obtureaza si scade debitul de apa al putului foarte mult si tot odata aparand tot mai des particule de nisip fin chiar si la robinetul ghiuvetei sau al dusului de apa pe carel folositi.

Denisipari Puturi Apa, Denisipari Puturi Iilfov si Bucuresti, Denisipari puturi apa Bucuresti, Denisipare put apa Sectorul 1, Denisipare put apa Sectorul 2, Denisipat put Sectorul 3, Denisipar put apa Sectorul 4, Denisipare puturi apa Sectorul 5, Denisipare apa put Sectorul 6, Denisipareputuri apa Toata Tara, Denisipat put apa Braila, Denisipare put apa Aexandria, Denisipare puturi apa Calarasi, Denisipare put apa Craiova, Denisipare puturi apa Galati, Denisipare puturi apa Giurgiu, Denisipare puturi apa Pitesti, Denisipare put apa Slobozia
Denisipare puturi apa Bucuresti, Denisipare apa puturi Ilfov, Denisipare puturi Bucuresti Ilfov.