DENISIPARI PUTURI BUCURESTI-ILFOV DAR SI IN TARA. NOI SUNTEM SOLUTIA RAPIDA SI EFICIENTA SUNATI CHIAR ACUM DACA AVETI PROBLEME CU NISIPUL IN PUT LA TEL 0765212100.

 Denisipari puturi apa-deculmatari puturi apa de mica si medie adancime intre, 1-25M, 1-45M, 1-100M, 1-150M. Prin sistem aier/lift pompa mamut. 

Dupa denisipare obtinem apa limpede fara nisip fin, mal sau alte reziduri.

Cand e necesara si cind trebuie facut deisipare pututlui ?
Atunci cand depunerile de nisip fin de pe fundul unui foraj (din decantor) sunt atat de multe incat ajung in dreptul filtrelorle prin dopuri formate de nisip acesta obtureaza si scade debitul de apa al putului forat si tot odata apar particule de nisip fin chiar si la robinetul ghiuvetei sau al dusului de apa.


Denisipari Puturi, curatari puturi apa, curatari fantani, deculmarari puturi vechi, in Bucuresti-Ilfov si toata Tara pret mic incepand de la 700 lei in functie de diametrul si adancimea putului forat, si zona judetului de deplasare.


 DESCRIEREA DEFINITIEI A UNUI PUT CE NECESITA ACEST SERVICIU IN UNELE CAZURI DE URGENTA.

1. Dupa forarea unui put de apa si punerea acestui in functiune prin pompare apei zilnic pe baza de pompa sumersibila sau hidrofor in-trun timp maxim de 3-4 ani de la forarea orcarui put  de apa este absolut normal ca la pornirea pompei sau a hidroforului prin vibrarea acestorasi prin putera turbinelor din pompe  sa traga o cantitate foarte mica  de nisip fin  in interiorul putului.
2. Acest nisip fin se decanteaza pe fundul putului, iar pe masura ce aceasta cantitatea de nisip creste, uneori se formeza in dopuri de nisip pe inaltimea si interiorul tubului din pvc sau tubului din beton, asfel incit se poate optura filtrele prin care patrunde apa din panza freatica, scazand treptat debitul de apa iar datorita acestui nisip foarte fin apa vine mai greu si tot odata sustrasa fortat prin pompare apa ajunge la robinetul ghiuvetei dumnevoastra decolorat sau tulbure in cazuri mai dure chia cu particule di nisip foarte fine (malos).
3. Daca sunteti in aceste situatie este necesar solicitare unei denisipari a putului de urgenta.
Va mentionam  precum ca multe foraje au avut această problemă, multe o vor avea, apariția acestui nisip în put este normala dealungul anilor si tot adata dupa o perioada mai lunga de timp este indicat să faceți o mentenanta asupra putului dumneavoastra prin denisipare si  indepartarea si eliminarea nisipului si-a depunerilor pe pompa si furtune unde este cazul doar asa mentineti o pompa sau un hidrofor mai multi ani.
4. Timpul unei denisipari este estimat de la 2 pana la 4 ore in functie de nisipul acumulat in interiorul putului insa depine de la foraj la foraj si in special de diametrul tubulaturi. 
Denisipare  este o operatiune normala de intretinere putului prin care se elimina dopurile de nisip fin format in interiorul putului de-a lungul anilor,iar denisiparrea putului se realizeaza cu o instalatie in sistem de aier/lift, la care utilajele principale sunt compresoarle cu cat acestea sunt mai mari cu atat mai eficient pentru ca formeza mai mult aier comprimat prin (POMPA MANUT AIER/LIFT). 

5. Cat costa denisiparea unu put?
 Ok cel mai mic pret pretul este la noi ce porneste de la 700 lei dar nu exista un pret standard pentru ca operatia poate diferi de la un foraj la altul. Una e sa denisipezi un foraj de 50 m , tubat cu PVC diametru 125 mm cu debit de 2…3 mc/h insa e cu totul diferit denisiparea unui foraj put tubat cudiametrul de 200 mm care are debit de zeci de mc/h.Aici nivelu depunerilor intubare au un numar mul mai mare.
, Numarul de filtre si multe altele pot influenta modul de executie a lucrari ,timpul de executie este mult mai mare si bineneteles si pretul va fii mai mare aici.

6.Ce date avem nevoie pentru a stii cum sa denisipam putul mult mai rapir si usor
Fisa tehnica a forajului put de apa?
Detalii despre tubarea si executarea forajului.
Cu ce sa tras apa in ultimi ani din put ,(pompa submersibila, hidrofor,sau la galeta manual).
Cateva poze cu accesul la foraj,(caminul,camera tehnica,pivnita,sau subsol unde se afla putul.)
Dar daca nu exista nici o documentatie despre forajul putului nui nici o probleme grava, se poate realiza denisiparea pututlui si fara documentatie dar mai greu, insa o sa vise puna anumite intrebari daca stiti detalii despre istoricul forajului de put, adancimea initial .pozitia filtrelor daca se stie diametrul tubulaturii din ce este (PVC ,metal, sau beton,9 largimea tubulatur ,nivelul static, adicaoglida apei din put mai pe intelesu tuturor ,si cind sa intervenit cu ultima denisiare si mentensta asupra pututlui.

7. De retinut denisiparea are rolul de a forma în jurul filtrului din pvc un filtru natural, format din granule de nisip mai mari din stratul de panza freatic al apei eleiminand aceste dopuri de nisip,iar dupa denisipare se obtine: evitarea nisipari putului de puntile formate si de dopurile de nisip, marirea razei efective a forajului si obtinerera debitul de apa  activ permanet.
Evitarea pierderilor de sarcina in zona activa a filtrului si evitare defectiunei sau arderea pompei sumersibile sau al hidroforului.
Speram ca vam informat teoretic de ce este nevoie de intretinerea unui put de apa si in ce consta denisiparea unui put de apa.

 8. Dar pentru eventuale alte  intrebari sau nelamuriri inclusiv ofertele noastre de preturi ne puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0765212100 sau 0722997727, si prin completare formularului nostru de oferte si preturi.
Denisipari Puturi Apa, Denisipari Puturi Iilfov si Bucuresti, Denisipari puturi apa Bucuresti, Denisipare put apa Sectorul 1, Denisipare put apa Sectorul 2, Denisipat put Sectorul 3, Denisipar put apa Sectorul 4, Denisipare puturi apa Sectorul 5, Denisipare apa put Sectorul 6, Denisipareputuri apa Toata Tara, Denisipat put apa Braila, Denisipare put apa Aexandria,
Denisipare puturi apa Calarasi, Denisipare put apa Craiova, Denisipare puturi apa Galati, Denisipare puturi apa Giurgiu, Denisipare puturi apa Pitesti, Denisipare put apa Slobozia
Denisipare puturi apa Bucuresti, Denisipare apa puturi Ilfov, Denisipare puturi Bucuresti Ilfov.