IN JUDETELE -BUCURESTI-ILFOV-GIURGIU-DB.CL.TR.CT.-DAR SI ALTE JUDETE DIN TARA.


DEFINITIA UNUI PUT CE ARE NEVOIE DE ACEST SERVICIU. 

FORAJE PUTURI APA BUCURESTI-ILFOV VA POATE AJUTA SI REZOLVA PROBLEMELE CU NISIPUL DIN PUT IN CITEVA ORE.

AVEM PRETURI DE LA 600 LEI IN FUNCTIE DE ADANCIME SI  DE DEPLASARE.

Va vom descrie denisiparea  unui put de apa ce necesita acest serviciu in unele cazuri chiar de urgenta. 

Dupa forarea unui put de apa si punerea acestui in functiune prin pompare apei zilnic pe baza de pompa sumersibila sau hidrofor in-trun timp maxim de 3-4 ani de la forarea orcarui put  de apa este absolut normal ca la pornirea pompei sau a hidroforului prin vibrarea acestorasi prin putera turbinelor din pompe  sa traga o cantitate foarte mica  de nisip fin  in interiorul putului.
Acest nisip fin se decanteaza pe fundul putului, iar pe masura ce aceasta cantitatea de nisip creste, uneori se formeza in dopuri de nisip pe inaltimea si interiorul tubului din pvc sau tubului din beton, asfel incit se poate optura filtrele prin care patrunde apa din panza freatica, scazand treptat debitul de apa iar datorita acestui nisip foarte fin apa vine mai greu si tot odata sustrasa fortat prin pompare apa ajunge la robinetul ghiuvetei dumnevoastra decolorat sau tulbure in cazuri mai dure chia cu particule di nisip foarte fine (malos).
Daca sunteti in aceste situatie este necesar solicitare unei denisipari a putului de urgenta.
Va mentionam  precum ca multe foraje au avut această problemă, multe o vor avea, apariția acestui nisip în put este normala dealungul anilor si tot adata dupa o perioada mai lunga de timp este indicat să faceți o mentenanta asupra putului dumneavoastra prin denisipare si  indepartarea si eliminarea nisipului si-a depunerilor pe pompa si furtune unde este cazul doar asa mentineti o pompa sau un hidrofor mai multi ani.
Timpul unei denisipari este estimat de la 2 pana la 4 ore in functie de nisipul acumulat in interiorul putului insa depine de la foraj la foraj si in special de diametrul tubulaturi. 
Denisipare  este o operatiune normala de intretinere putului prin care se elimina dopurile de nisip fin format in interiorul putului de-a lungul anilor,iar denisiparrea putului se realizeaza cu o instalatie in sistem de aier/lift, la care utilajele principale sunt compresoarle cu cat acestea sunt mai mari cu atat mai eficient pentru ca formeza mai mult aier comprimat prin (POMPA MANUT AIER/LIFT).   
Denisiparea are rolul de a forma în jurul filtrului din pvc un filtru natural, format din granule de nisip mai mari din stratUL freatic de apa prin eliminarea acestui nisip fin.
Dupa denisipare se obtine: evitarea nisipari putului de puntile formate si de dopurile de nisip, marirea razei efective a forajului si obtinerera debitul de apa  activ permanet.
Evitarea pierderilor de sarcina in zona activa a filtrului si evitare defectiunei sau arderea pompei sumersibile sau al hidroforului.
Speram ca vam informat teoretic de ce este nevoie de intretinerea unui put de apa si in ce consta denisiparea acestui put de apa.
 Iar pentru eventuale intrebari sau nelamuriri inclusiv ofertele noastre de preturi ne puteti contacta telefonic la 0765212100 sau 0722997727,sau pe whatsapp, si prin adresa noastra de gmail, forajeputuriapa2019@gmail.com.

Denisipari Puturi Apa, Denisipari Puturi Iilfov si Bucuresti, Denisipari puturi apa Bucuresti, Denisipare put apa Sectorul 1, Denisipare put apa Sectorul 2, Denisipat put Sectorul 3, Denisipar put apa Sectorul 4, Denisipare puturi apa Sectorul 5, Denisipare apa put Sectorul 6, Denisipareputuri apa Toata Tara, Denisipat put apa Braila, Denisipare put apa Aexandria,
Denisipare puturi apa Calarasi, Denisipare put apa Craiova, Denisipare puturi apa Galati, Denisipare puturi apa Giurgiu, Denisipare puturi apa Pitesti, Denisipare put apa Slobozia
Denisipare puturi apa Bucuresti, Denisipare apa puturi Ilfov, Denisipare puturi Bucuresti Ilfov.
  Va multumim ca ne-ati ales.DENISIPARI PUTURI APA BUCURESTI-ILFOV-GIURGIu SI TOATA TARA LA ADNCIMI DE 1-45M,1-100M,1-250M imageDENISIPARI PUTURI APA BUCURESTI-ILFOV-GIURGIu SI TOATA TARA LA ADNCIMI DE 1-45M,1-100M,1-250M imageDENISIPARI PUTURI APA BUCURESTI-ILFOV-GIURGIu SI TOATA TARA LA ADNCIMI DE 1-45M,1-100M,1-250M image