IN JUDETELE -BUCURESTI-ILFOV-GIURGIU-DB.CL.TR.DAR SI ALTE JUDETE DIN TARA.


PRELUNGIREA SI FORARE SAU RETUBAREA CU TUB PVC A UNUI PUT VECHI CU TUB DE BETON SAU PVC COSTURILE SCAD CU 30%,DOAR UNDE SE POATE EFECTUA ACEST SERVICUI.

Foraje puturi apa Bucuresti-ilfov va descrie mai jos adancire si retubare unui put vechi cu avantaje si dezavantaje. 

Ca si sursa de apa este posibila rezolvarea multor probleme legate de alimentarea cu apa,dar dupa cativa ani de functionare a unui put cu tub de beton ar putea fi necesara o adancire si o prelungire a putului. 

Acest lucru este necesar atunci cand cantitatea de apa este redusa iar  calitatea se deterioreaza, exista mai multi factori care pot duce la aceasta situatie, mai des se solicita curatarea sau denisiparea simpla uneori poate ajuta alteori nu sau in unele cazuri nu va fi suficienta.  

Destul de des exista situatii in care nivelul apei din put scade, daca te confrunti cu aceasta problema trebuie sa te interesezi mai intai pe la vecinii care au puturi si care sunt alimentate din aceeasi sursa. 

Daca se confrunta si cu aceasta problema atunci nu trebuie sa iti faci griji foarte mari deoarece acest fenomeneste  temporar si foarte curand debitul va reveni. 

Dar daca problema este numai la tine constatarile sugereaza ca limita este epuizata sau ceva probleme sa intamplat din cauza pompei mai puternicie ce a creat vibrati dure in timp.

Modul de iesire din aceasta situatie este acela de a  fora in adancime daca se poate si prelungi  acest put de apa.

 Astfel de foraje pot avea o adancime dubla fata de cel existent, adancirea si prelungirea putului in sine. 

In unele cazuri nu este necesara aprofundarea putului existent fiind suficienta doar prelungirea si captarea izvoarelor mai adanc cu cativa metri. 

In unele cazuri, restaurarea unui put vechi va costa mai mult decat  construirea unui put nou datorita tubulaturi daca este necesar dublare acesteia dar foarte rar .

 Astfel vei obtine o serie de avantaje, la un put retubat numai faci alt camin sau camera tehnica numai investeti in alte tubulaturi si plus alte sapaturi de racordare tubulaturilor si  a tevilor de apa. 

Dar pentru eventuale discutie si intrebari ne puteti contacta telefonic la 0765212100 sau 0722997727, sau pe whatsapp, si prin adresa noastra de gmail. forajeputuriapa2019@gmail.com                       Foraje Apa Cristian.     

Foraje puturi Bucuresti ,Foraje puturi Sectorul 1, Foraje puturi Sectorul 2, Foraje puturi Sectorul 3, Foraje puturi Sectorul 4, Foraje puturi Sectorul 5, Foraje puturi Sectorul 6, Foraje Puturi apa, Foraje puturi Braila, Foraje puturi Alexandria, Foraje puturi Calarasi, Foraje puturi Craiova, Foraje puturi Galati, Foraje puturi Giurgiu, Foraje puturi Pitesti, Foraje puturi Slobozia, Foraje puturi Bucuresti, Foraje puturi Ilfov, Foraje puturi Bucuresti Ilfov.
        Va multumim ca ne-ati ales.