- Preturi foraje puturi
Preturi foraje puturi
Foraje - Preturi foraje puturi apa

Preturi foraje puturi fantani apaPreturi Foraje Puturi

Cele mai bune preturi foraje puturi, va prezentam firme de foraje ce dispun de echipe de profesionisti, utilaje de ultima generatie, lucrari garantate, totul pentru a aduce apa cristalina in serviciul dumneavoastra.

Lucrari de calitate, timp redus de executie, cele mai avantajoase preturi foraje puturi, personal calificat, acestea sunt motivele pentru care puteti apela cu inceredere la firmele de foraj listate in siteul nostru. Firmele de foraj promovate in acest site se angajaza satrateze fiecare solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Petcu Foraje SRL 0721.863.715 SIRON Foraje SRL 0733547497 ECO DRILL SRL 0749861105 Terra Tehno Foraj SRL 0726.393.025
Firma de foraj Petcu Foraje SRL executa foraje puturi de mica si medie adancime in Bucuresti si Ilfov Teleoman si Olt. Forajele de mica, medie adancime sunt executate cu instalatii de foraj uscat electromecanice cu coloane telescopice avand diametrul:220mm, 273mm, 320mm. Forajele de medie adancime:30-60m. Tel: 0721863715 Firma Siron Foraje este o firma specializata in foraje cu o experienta de 18 ani in domeniul forajelor si cu o echipa formată din personal calificat în foraje de mare, medie si mica adancime in judetul Alba.Tel: 0733547497 Firma ECO Drill SRL executa foraje puturi apa in Bucuresti, Teleorman si Olt, Bacau si in tara. Activam in domeniul forajelor de puturi din 2003, timp in care am acumulat experienta necesara pt. lucrari complexe de foraj in Bucuresti, Ilfov,Bacau,si in tara. Tel: 0749861105 Prezentarea firmei Terra Tehno Foraj SRL foraje puturi Bucuresti, Sibiu, Medias, Olt, Teleorman. Suntem o firma serioasa si cu o angajati bine instruiti, firma romaneasca fondata in 1999, am executat lucrari complexe in Sibiu, Bucuresti., Olt si Teleorman pentru persoane fizice si societati comerciale. Tel: 0726393025

Datorita avansarii tehnologiei de foraj, s-a redus atat timpul necesar pentru montarea si punerea in functiune a instalatiei cat si timpul propriu-zis al lucrarii, s-au redus de asemenea si dimensiunile utilajelor de foraj, deci si costurile de transport ale acestora. Inginerii nostri sunt la curent cu tot ce este nou in aceasta industrie pentru a obitne lucrari de calitate cu preturi foraje puturi cat mai reduse.

Multumita efortului depus de echipa foraje-puturi-apa.ro , dvs. ca si potential client veti beneficia de posibilitatea de a cere oferte de preturi direct de la cele mai importante firme de foraj din Romania la ora actuala.

 

Imagini foraje puturi apa si forari orizontale

Firme de foraj oganizate pe judete