- Forari

Harta

Forari
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

forariForari

Aveti nevoie de forari puturi apa? Chemati expertii! Specialisti in forari, executam o gama variata de lucrari cum ar fi constructia de puturi noi, reconditionarea forajelor mai vechi, instalarea de pompe pentru exploatare, etc.

Executam forari puturi apa folosind sistemul de foraj rotativ hidraulic, potrivit atat pentru puturile de mica cat si de mare adancime. Oferim garantie pentru lucrarile de forari puturi efectuate cat si un instructaj pentru folosirea corecta a putului. Asiguram instalarea zonei de protectie sanitara in vederea prevenirii contaminarii apei cu diferite impuritati.

Un studiu recent arata ca peste 94% din apa calitativa exisenta pe teritoriul Romaniei este sub forma de apa subterana. Cantitatea de apa stocata in subteran depaseste cu mult stocurile de apa disponibila de la suprafata. Seceta prelungita, precum si continua poluare cu substante chimice a apelor de suprafata a creat necesitatea executarii unor forari puturi de apa mai adanci , capabile sa capteze apa din straturi nepoluate sau din soluri acvifere protejate natural de infiltratiile de la suprafata.

Executarea unor lucrari de forari puturi de mare adancime care sa permita extragerea apei din subteran, reprezinta o sursa viabila pentru rezolvarea problemei lipsei de apa de la suprafata.

 

Imagini foraje puturi apa si forari orizontale

Firme de foraj oganizate pe judete