- Foraj orizontal dirijat
Foraj orizontal dirijat

Multumita tehnologiei de foraj orizontal dirijat putem poza cu conducte drumuri nationale, drumuri nationale, cai ferate, rauri, lacuri, platforme industriale, evitand sapaturile deschise si escavarea acestora.  In portofoliul nostru de clienti pentru foraj orizontal dirijat se afla Primaria Municipiului Bucuresti, Craiova, si primaria Clujului.

Pentru acestia am realizat lucrari de foraj orizontal dirijat cu utilaje de inalta tehnologie. Putem executa lucrari de foraj orizontal dirijat in toata tara. Multumita mobilitatii utilajului de foraj orizontal dirijat, efectuam deplasari la cererea clientului. P
entru o cotatie de pret pentru subtraversari pin foraj orizontal dirijat de la firmele inscrise aici https://www.euforaje.ro/foraje-orizontale/ veti gasi o lista actualizata a companiilor din Romania ce pot executa lucrari de subtraversari.Foraje orizontale pentru zonele aglomerate
Foraje orizontale - Foraj orizontal dirijat

foraj orizontal dirijat - subtraversari prin forajForaje orizontale pentru zonele aglomerate - Grundopit® 40/60

Utilajul de foraj orizontal mini-direcţional Grundopit 40/60 este ideal pentru instalarea conductelor de apă, canalizatii electrice, conducte de gaz gaz, etc, lucreaza excelent in conditii dificile.

Dimensiunile utilajului de foraj orizontal dirijat: cu ai sai 44 de centimetri lungime, 19 cm lăţime şi 14 cm înaltime, Grundopit 40/60 oferă posibilitatea executarii lucrarilor de foraje de subtraversare in zonele urbane aglomerate.


Grundopit este uşor de folosit şi extrem de portabil, cu greutatea de numai 250 kg. Dintre toate utilajele de foraj orizontal ale producatorului german, cel utilizat in zona de oras face parte din gama GRUNDOPIT, fiind o unitate mica de foraj orizontal dirijat, special conceputa pentru bransamente.
Citeşte mai mult...
 
Utilaje pentru foraj orizontal dirijat
Foraje orizontale - Foraj orizontal dirijat

Utilaje pentru foraj orizontal dirijat

Lucrarile de foraj orizontal dirijat necesita utilaje performante. Dispunem de utilaje moderne ce permit executarea lucrarilor de foraj orizontal dirijat la cel mai inalt grad de dificultate. Iata cateva din utilajele de foraj orizontal recomandate de noi. 

 

Utilaj de foraj orizontal dirijat JT1220

Utilaj de foraj dirijat orizontal JT1220

Noul Ditch Witch JT 1220 Mach 1 este ceea ce s-a cerut: un utilaj de foraj dirijat silentios, compact si foarte productiv. Cu un nou design al sistemului de incarcare pentru tevi, cu un control fix al miscarii pe sol si cu o forta de retragere de 53kN, acest produs ofera toate inovatia, performanta si puterea pentru a termina cu bine lucrarea inceputa.

 

Utilaj de foraj orizontal dirijat JT2020
Utilaj de foraj dirijat orizontal JT2020

Utilajul de foraj orizontal dirijat JT 2020 dispunde de o forta de retragere de 89 kN si de cel mai bun raport putere/dimensiune in clasa lui. Acest utilaj bine echilibrat este proiectat cu un sistem de prindere intr-un singur punct, pentru o fixare rapida, si cu un suport pentru tevile de foraj ce permite operatorului o incarcare usoara automata. Si nu in ultimul rand poate lucra atat timp cat lucrati si dvs, datorita unui design optim al carcasei motorului acesta lucrand silentios si usor.

Tags:
utilaje de compactare ; utilaje de forat, sapat canale ; utilaje de forat, tunelare ;
utilaje foraj de subtraversare ; utilaje de foraj orizontal dirijat ; utilaje foraj orizontal ;
utilaje foraj orizontal dirijat
 
Subtraversari prin foraj orizontal dirijat
Foraje orizontale - Foraj orizontal dirijat

foraj orizontal dirijatForaj orizontal dirijat

Executam subtraversari prin foraj orizontal dirijat, oferim servicii profesionale de subtraversari prin tehnologia de foraj orizontal dirijat. Apeland la serviciile de foraj orizontal dirijat de la foraje-puturi-apa.ro veti economisi resurse de timp si bani considerabile. Astfel lucrarile vor avea intotdeauna un timp de executie mult mai redus fata de metodele clasice folosite, si un pret mult mai mic.

De ce subtraversari prin foraj orizontal dirijat de la foraje-puturi-apa.ro ?
Pentru ca noi oferim servicii profesionale de subtraversari prin tehnologia de foraj orizontal dirijat.
Dispunem de gama completa de utilaje moderne ce permit executarea lucrarilor de foraj orizontal dirijat la cel mai inalt grad de dificultate. Ne recomanda experienta, profesionalismul echipamentele profesionale si portofoliul bogat de clienti multumiti.
Pentru o cotatie de pret apelati 0744.883.990.

 
Foraje orizontale
Foraje orizontale - Foraj orizontal dirijat

foraje orizontaleForari orizontale

Tehnologia lucrarilor de foraje orizontale este inca la inceput de drum dar se preconizeaza ca va avea o evolutia rapida si spectaculoasa. Ideea de foraje orizontale a aparut in domeniul industriei petroliere inca din perioada 1950-1960 insa dezvoltarea tehnologica a evoluat rapdi doar in ultimii 15-20 de ani datorita perfectionarii tehnologiei forajului dirijat cu unghiuri mari de inclinare si/ s-au orizontal.

Datorita progresului semnificativ in tehnologia de foraj in tarile mai dezvoltate  (in SUA exista peste 15 mil foraje apa) exista posibilitatea efectuarii de foraje orizontale in aproape toate directiile si situaltiile care apar in practica de santier si toate acestea la un cost rezonabil.

In Romania tehnicile de foraje orizontale si foraje orizontale dirijate sunt oarecum inca la inceput de drum dar recuperam cu putere si vom ajunge la nivelul colecilor nostri mai dezvoltati intr-un timp foarte scurt. Pentru mai multe informatii utile despre subtraversari prin foraj orizontal, accesati urmatoarea resursa https://euforaje.ro/foraje-orizontaleunde veti gasi o lista cu companii actualizata si articole utile alaturi de video si imagini.

 


Subtraversari prin foraj orizontal dirijat

Foraje orizontale - foraj orizontal dirijat, foraj orizontal

Imagini foraje puturi apa si forari orizontale

Firme de foraj oganizate pe judete